Onze Partners

Unified Vision werkt nauw samen met een aantal zorgvuldig geselecteerde partners die diepgaande juridische, technische en operationele kennis en diensten leveren op het gebied van wet en regelgeving, overeenkomsten met derden, applicatie-, portal- en netwerkbeveiliging en een breed scala aan security en continuity opleidingen en trainingen.

A Unified Vision partner

ICTRecht

ICTRecht staat voor deskundig, praktisch en concreet juridisch advies tegen een gunstig tarief. Deze waarden houden wij ook hoog wanneer wij werken op het snijvlak tussen informatiebeveiliging en recht. Wij adviseren geen securitytheater of abstracte idealen die u zelf maar in de praktijk moet zien te brengen, maar concrete maatregelen waarmee u daadwerkelijk uw juridische, technische en organisatorische risico’s beperkt. Samen met onze partners op het gebied van ICT-techniek en security management, kunnen wij in de diepte meedenken om u de beste juridische adviezen en oplossingen te bieden.

A Unified Vision partner

FourICT the Network Company

FourICT the Network Company ontwikkelt en integreert ICT toepassingen in diverse sectoren en levert Business Process Management oplossingen op basis van Auraportal. Hiermee kunt u eventuele procesmatige beveiligingsmaatregelen in uw organisatie eenvoudig realiseren en verhoogt u zowel de efficiëntie en effectiviteit van uw bedrijfsprocessen als het beveiligingsniveau van uw organisatie. FourICT the Network Company levert het gehele traject; van informatieanalyse, ontwerp, ontwikkeling, test en implementatie tot en met projectmanagement en beheer. Alle kennis in één team dat zich onderscheidt door een combinatie van branchekennis, technische kennis, organisatorische toepasbaarheid en gevormd door professionals die tot de top van hun vakgebied behoren.

A Unified Vision partner

Certified Secure

Certified Secure is opgericht om de groeiende vraag naar praktische IT Security kennis en vaardigheden te beantwoorden en te promoten. Certified Secure staat voor openheid en transparantie en door het delen van kennis zorgen ze ervoor dat IT Security voor iedereen op een leuke manier toegankelijk is. Alle Certified Secure certificeringen, producten en trainingen zijn ontwikkeld door ervaren en internationaal erkende security professionals.

A Unified Vision partner

Security Academy

De Security Academy is het opleidingsinstituut in Nederland en België dat zich specifiek richt op het vakgebied informatiebeveiliging. De Security Academy biedt opleidingen op HBO niveau voor (aankomende) informatiebeveiliging specialisten die méér zoeken dan alleen vakinhoud. Het doel van de Security Academy is om getalenteerde en gemotiveerde studenten op te leiden tot professionele informatiebeveiligers die als brug tussen management en operatie kunnen acteren.