Onze Diensten

toolkit-logo2

Security en bedrijfscontinuïteit

Unified Vision is de specialist op het gebied van het inrichten van informatiebeveiliging en bedrijfscontinuïteit voor het MKB. Afhankelijk van uw specifieke situatie adviseren wij u een van onze diensten die het beste past bij uw organisatie en businessdoelen; Basic-, Lean- of Certified Security.

Basic Security

De “Basic Security” aanpak is vooral geschikt voor MKB bedrijven die de eerste verkennende stappen zetten op het vlak van informatiebeveiliging en bedrijfscontinuïteit. Samen met experts een helder beeld creëren van wat er voor uw business echt toe doet en een aantal eerste, pragmatische, belangrijke verbeteringen doorvoeren, zonder daarbij het business doel uit het oog te verliezen.

Lean Security

De “Lean Security” aanpak is zeer geschikt voor MKB bedrijven die vanuit hun business al wel een duidelijk beveiligingsbehoefte ervaren, maar geen nog directe noodzaak zien tot certificering tegen formele standaarden. Lean Security is een door Unified Vision ontwikkelde pragmatische en beproefde aanpak voor het inrichten van informatiebeveiliging en bedrijfscontinuïteit op basis van de “Lean principes”; dat doen wat er toe doet, maar niet meer dan dat. Think secure, act smart!

Certified Security

Met de “Certified Security” aanpak begeleiden wij MKB bedrijven die hun beveiligingsniveau aantoonbaar willen maken met een ISO27001, ISO22301 of NEN7510 certificaat. Hierbij houden we rekening met de cultuur en omvang van uw organisatie en hanteren we een aanpak die binnen de kaders van de ISO/NEN normen op een zo praktisch mogelijke wijze tot effectieve beveiliging en tot een certificaat leidt.