Over ons

Johan BakkerUnified Vision BV is in maart 2012 opgericht als dochteronderneming van de holding Unified Vision Beheer BV.

De oprichter en CEO van Unified Vision, Johan Bakker MSc CISSP ISSAP, tot eind 2011 de Chief information Security Officer (CISO) van KPN, biedt nu samen met een aantal zorgvuldig geselecteerde partners en associates, vanuit een langdurige praktijkervaring, hoogwaardige dienstverlening op het gebied van informatiebeveiliging en bedrijfscontinuïteit.

Unified Vision vervult voor u tevens de rol van “kennisportal” naar een omvangrijk kennisnetwerk, opgebouwd over jaren en met connecties naar een groot aantal organisaties en professionals.

Unified Vision is niet gebonden aan platformleveranciers, solution providers of specifieke methodieken, wat ons in staat stelt om geheel onafhankelijk en samen met u de beste oplossingen voor uw organisatie te bepalen, passend bij uw specifieke omstandigheden en aansluitend bij al bestaande methoden en oplossingen.

Onze doelstelling is om onszelf weer overbodig te maken. We streven er naar uw eigen organisatie zo snel mogelijk zelfstandig te maken door kennisopbouw bij uw eigen medewerkers en door borging van maatregelen binnen uw bestaande processen.

Think secure, act smart

Ons motto think secure, act smart komt voort uit de overtuiging dat een gedegen inzicht in de informatierisico’s de sleutel vormt tot efficiënte en effectieve beheersing ervan.

Wij geloven dat informatiebeveiliging en bedrijfscontinuïteit efficiënt en gericht georganiseerd kunnen worden, dat hiermee een zinvolle bijdrage aan de bedrijfsstrategie geleverd kan worden en dat kosten kunnen worden bespaard.