Selling Security

succes-trapSuccesvol security management staat of valt bij de mate van aansluiting die security officers weten te vinden bij “de business”. Wanneer “security” zichtbaar de bedrijfsdoelstellingen ondersteunt en de business daadwerkelijk helpt haar strategie te realiseren, zal er draagvlak binnen de organisatie ontstaan en wordt security niet ervaren als “last” maar als “enabler”. Succes verzekerd!

In de praktijk hebben security officers echter veelal een Bèta achtergrond, communiceren ze vaak techniek- en probleemgeoriënteerd en hebben ze een andere risicobeleving dan de business. Binnen een technische omgeving is dit de norm en werkt dit constructief. Echter, om succesvol te zijn moet de security officer zich soepel bewegen in de Alfa wereld van de business; de business begrijpen, de taal spreken en “security” kunnen “verkopen”.

Unified Vision heeft rond het thema “Selling Security” een tweetal unieke Masterclasses ontwikkeld, voor twee verschillende doelgroepen; Security Officers en Security Vendors.

Tarieven

In-house, tot maximaal 8 personen – €3.600,- excl. BTW
Op basis van losse inschrijving – €550,- pp, excl. BTW

De eerstvolgende open Masterclasses zijn op 21 april voor Security Officers en op 24 april voor Security Vendors, beiden in de regio Utrecht. Klik hier om te boeken of stuur voor meer informatie over de masterclass of de trainingsdagen, een email naar info@unifiedvision.nl.