Security Officers

Succes en waardering oogsten?

Security officer is geen eenvoudig functie of rol; verantwoordelijk zijn voor het uitdragen van een slecht begrepen onderwerp, vanuit een positie in de organisatie die doorgaans beperkt mandaat en budget met zich meebrengt. Om succes te bereiken moeten dus alle zeilen bijgezet worden!

succesgraphSecurity management is pas succesvol als het optimaal bijdraagt aan het realiseren van de doelen en de strategie van de organisatie. Om dit te bereiken moet er draagvlak en begrip in de organisatie groeien, zodat de business haar latente security behoeften ontdekt. Het concept “security” moet dus min of meer aan de organisatie “verkocht” worden; in lijn met het belang van de business en in de taal van de business.

Deze Masterclass Selling Security helpt security officers succesvol te worden met een combinatie van verkooptechniek, stakeholder management en een helder inzicht in de dynamiek die zich tussen de security officer en de organisatie die hij/zij ondersteunt afspeelt. De masterclass duurt een dag en bestaat uit een mix van vertellen, presenteren, voordoen en hands-on oefenen.

Tarieven

In-house, tot maximaal 8 personen – €3.600,- excl. BTW
Op basis van losse inschrijving – €550,- pp, excl. BTW

De eerstvolgende open Masterclass voor Security Officers is op 21 april, in de regio Utrecht.
Klik hier om te boeken of stuur voor meer informatie over de masterclass of de trainingsdagen, een email naar info@unifiedvision.nl.