Security Vendors

Uw omzet substantieel verhogen?

Vendors van security producten of diensten vinden vaak via de security officer ingang bij de klant organisatie. Meestal zal die security officer zelf geen budgethouder zijn, maar fungeren als contactpersoon naar de besluitvormers. Een belangrijke voorwaarde voor het kunnen afzetten van security producten of diensten is dus dat de security officer succesvol is binnen zijn organisatie.

sales-arrowWanneer de verkoper de security officer kan helpen in het bereiken van dit succes, zal deze niet alleen de positie van trusted-advisor bij de security officer verwerven, maar ook de latente behoeften aan security producten en diensten van de organisatie om kunnen helpen zetten in aanschaf en omzet.

Deze Masterclass Selling Security combineert nieuwe inzichten in “verkopen”, ondermeer op basis van de FBI-process verkoopmethodiek, met een helder inzicht in de wereld van de security officer, zijn of haar rol in de organisatie en de uitdagingen die hij/zij daarin tegenkomt. De masterclass duurt een dag en bestaat uit een mix van vertellen, presenteren, voordoen en hands-on oefenen.

Tarieven

In-house, tot maximaal 8 personen – €3.600,- excl. BTW
Op basis van losse inschrijving – €550,- pp, excl. BTW

De eerstvolgende open Masterclass voor Security Vendors is op 24 april, in de regio Utrecht.
Klik hier om te boeken of stuur voor meer informatie over de masterclass of de trainingsdagen, een email naar info@unifiedvision.nl.