Lean Security

Beveiliging pragmatisch en smal houden

Lean Security is zeer geschikt voor MKB bedrijven die vanuit hun business al een duidelijke beveiligingsbehoefte zien, maar nog geen directe noodzaak hebben tot certificering tegen standaarden als de ISO27001, ISO22301 en NEN7510.

Lean Security is een door Unified Vision ontwikkelde pragmatische en beproefde benadering voor het inrichten van informatiebeveiliging en bedrijfscontinuïteit op basis van de Lean principles.

Lean Security procesmodelBeveiliging pragmatisch en smal houden en primair richten op het ondersteunen van de business doelstellingen; samen met de business en in de taal van de business. No-nonsense informatie risicomanagement door het nemen van alleen die maatregelen die er echt toe doen en er voor te zorgen dat deze maatregelen aantoonbaar effectief zijn.

Lean Security focust sterk op het monitoren van uw kroonjuwelen en op het voorbereiden van een adequate reactie op eventuele verstoringen of incidenten. De balans verschuift hiermee van rigide preventie naar detectie, response, flexibiliteit en wendbaarheid. Lean Security stelt u zo in staat om kostenefficiënt en in korte tijd uw beveiligingsniveau substantieel te verbeteren.

Het Lean Security Management proces kan in een later stadium naar wens worden uitgebouwd tot een Security Management proces dat in lijn is met de ISO27001 standaard, mocht zich in de toekomst alsnog de wens tot certificeren tegen deze standaard voordoen.

Klik hier voor meer informatie over de Lean Security aanpak (or click here for an English version) en neem gerust contact met ons op voor een afspraak, waarin we de Lean Security aanpak kunnen toelichten en de voordelen van Lean Security in uw situatie voor u kunnen schetsen.